Alexandru Potor

Am 21 de ani, sunt din Alba-Iulia dar locuiesc în Cluj-Napoca, unde sunt student(anul III) la Comunicare și Relații Publice. Am absolvit cursul de Fotografie Artisitcă a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba-Iulia, dar de 6 ani îmî ocup timpul cu fotografia, alterarea digitală, grafică vectorială. Pe acest blog am început de ceva timp sa postez munca mea de cand am început să fotografiez sau să fotomanipulez.Pentru mai multe informații »

Featured project

Featured work Featured Work

Ne auzim și pe

RSS Feed Twitter Facebook

sau pe email?

Photo-Camp Partea I: Cea cu accentul Britanic

Deeeeci, m-am întors astăzi din Ampoiţa, locul unde a avut loc timp de o săptămâna Tabăra Naţională de arte vizuale moderne "Studio în aer liber". Să va prezint puţin cum a decurs săptămâna: Dimineaîa aveam zilnic câte o temă(Macro/Portret/Peisaj/Viaţa la ţară/Fotografie pe timp de noapte/şi arhitectură) urmând apoi să le triem, sortăm, manipulăm, şi să le copiem pe laptop-ul Profesorului iar in ultima seară a avut loc premierea celor mai buni fotografi. Am avut norocul să cunosc nişte oameni extraordinari şi să mai prind ceva experienţă în materie de Fotografie. Presimt că o să mă lungesc pe mai multe postări cu tabăra aşa că nu mai ocup spaţiul şi vă prezint ce am reuşit să imortalizez.







Ps: A Big Thank You for Helen pentru poza de la antet.

1 comentarii:

anka spunea...

vai...deci poze superbe nu alta....apropo ma tot gandeam de unde te cunosc cand te-am vazut in poza....si apoi am vazut ca esti din alba....poate te-am mai vazut prin oras:D...daca te rog ai putea sa-mi zici cum ai ajuns in tabara asta in care ai fost la ampoita?mi se pare interesant sa faci o tabara pe astfel de teme precum fotografia:D...si eu am acelasi hobby si tare as fi interesata sa intru in contact cu persoane cu acelasi hobby ca mine:D....poti sa imi lasi ceva informatii pe blog ul meu http://taceresisperanta.blogspot.com/ mersi mult