Alexandru Potor

Am 21 de ani, sunt din Alba-Iulia dar locuiesc în Cluj-Napoca, unde sunt student(anul III) la Comunicare și Relații Publice. Am absolvit cursul de Fotografie Artisitcă a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba-Iulia, dar de 6 ani îmî ocup timpul cu fotografia, alterarea digitală, grafică vectorială. Pe acest blog am început de ceva timp sa postez munca mea de cand am început să fotografiez sau să fotomanipulez.Pentru mai multe informații »

Featured project

Featured work Featured Work

Ne auzim și pe

RSS Feed Twitter Facebook

sau pe email?

Urban X-Men (issue #1)

Wolverine - Abilitatea de vindecare rapidă de pe urma oricărui tip de rană.Storm – Abilitatea de a simţi starea şi conditile generale ale mediului înconjurător, pornind dintr-o sensibilitate telepatică la natură.


Shadowcat – Abilitatea de a pătrunde prin obiecte sau suprafeţe solide.


Iceman – Abilitatea de a reduce energia kinetică a atomilor şi prin urmare de a scadea temperatura. Poate fi folosită pentru a controla, genera sau absorbi gheaţa.


Jean Grey – Telepatie, telekinezie, abilitatea de a manipula şi controla obiecte cu puterea minţii.


Cyclops – Abilitatea de a genera sau a transforma diverse forme de energie intr-o rază solida de energie nocivă.


Rogue - Abilitatea de a copia sau de a absorbi puterile sau abilitaţile unei alte persoane.


Gambit – Manipularea energiei potenţiale şi energiei kinetice.


Scarlet Witch – Abilitatea de a altera realitatea.


Avalanche – Abilitatea de a manipula geologic prin intermediul valurilor seismice generate de mâinile sale.


Mystique – Abilitatea de a-şi schimba forma fizică.


to be continued...

6 comentarii:

Unknown spunea...

http://jaytablante.deviantart.com/art/Remy-Lebeau-178644676?q=&qo=

we're all geeks :))

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

mihai deac spunea...

Felicitari pentru blog. Vad ca, pe buna dreptate, incep sa curga si ofertele de colaborare.

Jteph spunea...

Nah că am dat și de tine :) Nice job.

Masaj erotic Bucuresti spunea...

felicitari pentru blog!